Close

Τι είναι το Digital Marketing και τι υπηρεσίες προσφέρει η Mocial

Καλώς ήλθατε στο πρώτο άρθρο του blog μας! Από εδώ θα λαμβάνετε συμβουλές γύρω από το Digital marketing και το μάρκετινγκ γενικότερα.

 

Γραφτείτε στις ενημερώσεις, έτσι ώστε να μη χάνετε κανένα άρθρο που θα σας ενδιαφέρει!

[newsletter]

Η Mocial δημιουργήθηκε από την ανάγκη να προσφέρει ποιοτικές και μετρήσιμες υπηρεσίες digital marketing – κυρίως – σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Αναφέρουμε μόνο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς το τωρινό μικρό μας team δεν μας επιτρέπει να αναλάβουμε δουλειές που ξέρουμε ότι θα τις πετύχουμε, αλλά θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος.

 

Έτσι λοιπόν η Mocial προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προώθησης για –σχεδόν- κάθε είδους εταιρεία, με την εγγύησή της να αποτελούν πέρα από τα πολλά case studies, η πληρωμή μετά το αποτέλεσμα.

 

Ο τρόπος που δουλεύουμε στη Mocial είναι με τα αποτελέσματα. Σας φέρνουμε μετρήσιμα επιτυχημένα αποτελέσματα, είστε ευχαριστημένοι και συνεχίζει η μακροπρόθεσμη συνεργασία μας.

 

Στη Mocial κοιτάμε όλους τους πελάτες στα μάτια και αναπτύσσουμε στενούς φιλικούς δεσμούς. Μιλάμε καθημερινά για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε έστω και 0.01% παραπάνω κάποιο metric και πάντα παραδίδουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έχουμε συμφωνήσει!

 

Τι είναι όμως το Digital marketing που προσφέρει η Mocial και πως θα βοηθήσει μια επιχείρηση;

 

Το digital marketing είναι μια, μεγάλη, υπό-κατηγορία του Μάρκετινγκ. Περιλαμβάνει αρκετές υπό-κατηγορίες όπως Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης(SEO), διαφήμιση στης μηχανής αναζήτησης(SEM), Social media ads, Email marketing, Inbound marketing, κ.α.

 

Η Mocial εξειδικεύεται στο Digital Marketing, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε μερικές εταιρείες, ανάλογα το niche, δε χρησιμοποιούνται και παραδοσιακές offline μέθοδοι marketing.

 

Η εταιρεία μας δημιουργεί ένα πλήρες πλάνο μάρκετινγκ, το μείγμα του οποίου αποτελείται από πολλές και διαφορετικές ενέργειες τόσο στο online κομμάτι όσο και στο offline σε αρκετές περιπτώσεις!

 

Είμαστε δίπλα σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση και μέλημά μας είναι η προώθηση της εταιρείας, η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand, καθώς και η αύξηση του πελατολογίου, μέσα από σταθερά και δυναμικά βήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορίες Digital Marketing

 

Το Digital Marketing χωρίζεται σε αρκετές υπό-κατηγορίες που όλες μαζί συνδυάζονται έτσι ώστε να πετύχει το πλάνο marketing της εταιρείας.

 

Οι πιο σημαντικές κατηγορίες είναι:

 

SEO – Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

 

Θεωρούμε βέβαιο πως κάθε εταιρεία έχει τη δική της, έτοιμη ιστοσελίδα. Εάν δεν έχετε κάποια ιστοσελίδα ήδη, προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις στο web design της ιστοσελίδας σας, σε συνεργασία με κορυφαία εταιρεία του χώρου.

 

Το πλεονέκτημα της κατασκευής από το 0, όταν δεν έχετε ιστοσελίδα, είναι ότι μπορούμε εξ’αρχής να εφαρμόσουμε αυτές τις αλλαγές που αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε όταν ήδη έχετε κάποια ιστοσελίδα.

 

Αυτές συνήθως είναι αλλαγές στο περιεχόμενο, στα χαρακτηριστικά της σελίδας, στα meta data, κ.ο.κ. – πράγματα που δε πρέπει να απασχολούν εσάς αλλά εμάς!

 

Το SEO λοιπόν περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης και να λαμβάνει οργανικό traffic. Επισκέπτες δηλαδή που αναζητούν και ψάχνουν υπηρεσίες και προϊόντα σαν τα δικά σας.

 

Με την αύξηση της επισκεψιμότητας πετυχαίνετε και την σημαντική αύξηση των online πωλήσεων σας. Μια ιστοσελίδα δίχως επισκέψεις, δε μπορεί να έχει αντίστοιχα και πωλήσεις.

 

SEM – Διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης

 

Το SEM είναι η διαφήμιση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Εδώ τα αποτελέσματα δεν είναι οργανικά αλλά «πληρωμένα». Ανάλογα το είδος της εταιρείας, μετά την αντίστοιχη έρευνα αγοράς θα μελετήσουμε εάν θα χρειαστούν ενέργειες SEM ή όχι.

 

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία είναι το adwords της Google όπου έχει και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

Social Media

 

Τα Social Media έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Μέσω των στοχευμένων διαφημίσεων μπορούμε να πλασάρουμε τα προϊόντα μας στο κοινό μας και να αναπτύξουμε το πελατολόγιό μας. Η πρόωθηση στα social media έρχεται από κοινού μαζί με άλλες ενέργειες όπως inbound marketing, growth marketing,κ.α.

 

Growth Hacking

 

Το growth hacking (ή αλλιώς growth marketing) είναι πλέον μια κατηγορία μόνο του και λιγότερα υπό κατηγορία του Digital marketing.

 

Πρόκειται για τον πιο «hot» όρο στο marketing τα τελευταία 3 χρόνια. Το Growth hacking στοχεύει στη προώθηση εταιρειών – ιδιαίτερα στις startup ή σε εταιρείες με περιορισμένο budget – μέσα από μη συμβατικές μεθόδους και με νέες τεχνικές που αποφέρει άμεσα ανάπτυξη(growth).

 

 

Το Growth Hacking ενθαρρύνει τον πειραματισμό με νέες μεθόδους marketing που δεν είναι συμβατικοί ή δεν έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα.

 

Ταιριάζει σε όλα τα promotion channels της καμπάνιας σας και μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν ταυτόχρονα παντού!

 

Γενικότερα μπορούμε να πούμε πως το growth hacking εστιάζει σε πρακτικές προώθησης και διαφήμισης με χαμηλό κόστος, άμεσα μετρήσιμες και που διαφέρουν από τα παραδοσιακά κανάλια και τις τεχνικές προώθησης που εφαρμοζόταν έως σήμερα. Στόχος του growth hacking είναι η άμεση ανάπτυξη της εταιρείας.

 

Η Mocial, ως η πλέον καινοτόμα εταιρεία στο Digital Marketing με νέες και συνεχή αναβαθμισμένες τακτικές προώθησης, εφαρμόζει με τεράστια επιτυχία growth hacking στρατηγικές σχεδόν σε κάθε μικρομεσαία εταιρεία που αναλαμβάνει με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα!

 

Inbound Marketing

 

Το inbound marketing είναι οι τεχνικές αυτές που χρησιμοποιεί μια εταιρεία έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά στο κοινό της και τους υποψήφιους πελάτες μέσα από την δημιουργία στοχευμένου περιεχομένου.

Το ποιοτικό αυτό περιεχόμενο θα πρέπει να καλύπτει τις ερωτήσεις των μελλοντικών σας πελατών και να εγείρει το ενδιαφέρον τους προς την εταιρεία σας, μέσα από τη γνώση σας.

Θα πρέπει δηλαδή να «δείξετε» την εμπειρία σας και τη γνώση σας στους μελλοντικούς πελάτες σας μέσα από το περιεχόμενο και έτσι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους και να σας προτιμήσουν.

Ο αντίθετος όρος του inbound marketing είναι το outbound μάρκετινγκ που αφορά παραδοσιακές τακτικές προώθησης όπως η διαφήμιση σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, telemarketing, κτλ.

Σε όλες τις καμπάνιες digital marketing, το inbound μάρκετινγκ κατέχει ηγετικό ρόλο!

 

Στην MOCIAL καταφέρνουμε με απόλυτη επιτυχία να συνδυάσουμε όλες τις παραπάνω τεχνικές έτσι ώστε να φέρουμε άμεσα, οικονομικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.3008048 – θα χαρούμε να κάνουμε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί σας και να συζητήσουμε γύρω από την επιχείρησή σας και πως μπορούμε να την εκτοξεύσουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mocial/public_html/wp-includes/functions.php on line 4675